Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"snelle bezorging, alleen jammer dat je wacht op post.nl en dat het pakketje door de brievenbus past. Beetje jammer."
Jan Orie


"Super service! Ik kreeg dezelfde avond nog een mail met een foto van mijn bestelling en de volgende dag was het al geleverd (Belgie) Doe zo verder ????"
Andy Walravens


"Na een telefoontje, omdat er een verkeerd artikel geleverd was, de volgende dag de juiste bestelling gekregen. Snelle top service."
Anita


"ik heb een onderdeel van mijn bosch kantenmaaier besteld. Dome stuurde mij een berichtje of ik het exacte typenummer wilde geven omdat hij twijfelde of ik het juiste onderdeel had besteld. Blijkt dat hij gelijk had en toch een andere nodig had. Toen het artikel binnen was ging ik net met vakantie, dus hij heeft opgestuurd toen ik weer terug was. Super goede service! Tevens is mijn vraag over het vervangen super snel beantwoord en kan ik de machine weer naar tevredenheid gebruiken. Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen, super service!"
Barbara


"Hi Domé
Dank voor het sturen.
Het blad past inderdaad!"
Annette


"Whats app gestuurd en gelijk contact Ze hebben gezocht naar het artikel door mijn foto's en een goed advies gegeven. Gelijk besteld en de andere dag al binnen. Het paste perfect en kan weer verder met mijn grastrimmer Toppie ga zo door"
Adriana