Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Het ging allemal vrij vlot. Ik vind de website bijna te precies. De hele tijd onnodige items. Ik denk dat de site voor pc en laptop is ontworpen. Op de telefoon is het dan te onoverzichtelijk. Het werkt wel allemaal goed. Het belangrijkste is dat mijn reservemes er was. Daar heeft de winkeleigenaar goed naar gezocht. Fijn dat ik het ook kon afhalen."
Jupio


"Super Service. Super Qualität und super Preis. Schnelle Lieferung. Danke für den super Service immer wieder werde ich bestellen."
Markus Der Gladbacher


"Onderdeel besteld op vrijdag (vanuit Belgie) zaterdagmiddag geleverd. Vlotter kan niet denk ik. Onderdeel past perfect. (Hakselaar 2200 axt van 1998!!.) Bedankt en nooit twijfelen om bij deze mensen te kopen . TOP!"
Steemans


"Perfecte en snelle service voor een reële prijs. De Ketting voor mijn Black & Decker kettingzaag is elders moeilijk verkrijgbaar, bij deze webshop meerdere op voorraad."
Wim Van Der Meide


"was zeer verbaasd dat ik op zondag antwoord krijg en ook nog binnen 5 minuten. snelle service en duidelijke site Doorgaan zo prima zaak"
Bert


"Helaas was de eerste zending niet juist geleverd maar dit is perfect gecorrigeerd door het bedrijf. Ik kreeg netjes een retour brief en na een paar dagen werd het juiste onderdeel thuis afgegeven. Ik ben erg tevreden over de service die geleverd is."
Cm Groot