Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Onderdelen zijn in mijn boomzaag geplaatst en werkt perfect! Dikke pluim voor deze firma om de bestelling en levering zo mee op te volgen en mij hiervan op de hoogte te houden. Een eerlijke firma waar je mag op rekenen Een echte aanrader!"
Bruyninckx Gerrit


"zeer goede service. Ik had 2 dingen besteld waarvan er maar 1 op voorraad was !dezelfde avond al 1 reactie met 1 voorstel voor de bestelling. doe er dan maar 1 i.p.v. 2 die al betaald waren de volgende dag was het geld al terug gestord op mijn rekening.En het artikel 1 dag later bezorgd.de kwaliteit was beter dan wat er op had gezeten.bedankt voor de goede service."
Jan Hutten


"Vandaag geholpen door Dome. Man man wat een goede service heb ik gehad van deze meneer. Alles uit gezocht voor mijn oude komatzu kettingzaag. Heel veel dank daarvoor tot de volgende keer...echt dit is een top dienst verlener!"
Dick


"De starter kit voor Ikra BHSN 602 ontvangen en gelijk gemonteerd. Deed het gelijk weer goed. Product voldoet volledig aan de verwachting. Snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding. Top."
Joske


"21.12.2022 besteld 31.12.2022 aan gekomen snel levering product komt overeen met de de oude en de eerste ervaring is prima"
Bjorn


"Bedankt voor de goede afloop van mijn bestelling is perfect afgeleverd op bestemming en het was een totale top service nogmaals bedankt aan iedereen. Groeten Rik"
Rik