Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Zeer te spreken over de service voor de volgende klus gaan we zeker weer als eerste kijken op de site voor bijvoorbeeld onderdelen of wat het mag zijn!! Vriendelijke mensen."
Andreas


"Vakman Guiliano, Na een Email vraag omtrent een spoelkap voor mijn GMC 600 strimmer werd mij door U een Flymo kap aangeraden, deze past perfect en de draadspoel zit beter als voorheen, want de passing is veel beter. Bedankt voor de snelle service en uitstekend advies, Jaap Jannenga."
Jaap Jannenga


"Vandaag geholpen door Dome. Man man wat een goede service heb ik gehad van deze meneer. Alles uit gezocht voor mijn oude komatzu kettingzaag. Heel veel dank daarvoor tot de volgende keer...echt dit is een top dienst verlener!"
Dick


"Ondanks het ontbreken van en niet door kunnen geven van de nodige gegevens en vooral door het geduld en inzet van Dome Giuliano is mijn onderdeel van de kettingzaag op tijd bezorgd. Dome verdiend loonsverhoging ????????"
Hans V. Deventer


"Bestelling geplaatst, betaald, maar geen bevestiging.. Fake website waarschijnlijk?
Redactie: Inmiddels duidelijk dat er een incompleet email adres opgegeven was, en ja dan komt de mail niet aan."
Anoniem


"22 mei 2020 - 18u.25 Zopas een écht toffe, chatsessie gehad met D. Giuliano ! Hij leidde me heel oordeelkundig doorheen mijn "bestellingsproces", dat mij niet zo goed lukte ! Bedankt, hoor ! Mede een pluim voor enzo.nl"
Van Roy Jos