Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Wat een geweldige service! Ik had een nieuw pompje voor de benzinetoevoer van mijn heggenschaar nodig en bestelde naar wat ik dacht een nieuwe. Het membraam welke ik besteld had bleek een pakking te zijn dus dat ging mis. Ik belde naar het hotline nummer, er werd niet opgenomen maar na 3 minuten werd ik teruggebeld door de eigenaar. Deze meneer was enorm klantgericht en heeft mij fantastisch te woord gestaan en geholpen met het vinden van de juiste primer bulb. Vijf sterren is veel te weinig voor deze Webshop hij verdient het dubbele aantal !!!"
Jan Boumans


"Hallo, Bedankt voor de snelle levering , het is inderdaad de juiste kap. Prima service ."
Eddy


"snelle bezorging, alleen jammer dat je wacht op post.nl en dat het pakketje door de brievenbus past. Beetje jammer."
Jan Orie


"Woooow ! Zondagavond een stuk besteld voor mijn grasmaaier , dinsdagmiddag toegekomen ! Alle hulp gekregen van mijn vragen via whatsapp , wat een leuke en aangename service ! Dank u wel daarvoor ! Grtzzz uit belgie"
Jimmy


"Beste, ik heb het onderdeel goed ontvangen en het is dat wat ik wilde !!! Nogmaals dankt en groeten Eric"
Eric


"Domé Giuliano gaat met zijn dienstverlening verder dan menig andere leverancier. Hij heeft voor mij een onderdeel van een oude machine weten te achterhalen en geleverd waardoor ik er weer jaren mee verder kan. Repareren wordt door hem betaalbaar gehouden."
Ruud Vermeulen