Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Super Service. Super Qualität und super Preis. Schnelle Lieferung. Danke für den super Service immer wieder werde ich bestellen."
Markus Der Gladbacher


"COMPLIMENT ! Dit bedrijf heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen. Men deed alle moeite om samen met mij het juiste onderdeel van de grastrimmer te bepalen. Vervolgens ontving, reeds na 1 dag, per post mijn bestelling in mijn brievenbus. Ik heb meteen het onderdeel gemonteerd en het voldoet perfect. Chapeau."
Loek Brounen


"Onderdelen zijn in mijn boomzaag geplaatst en werkt perfect! Dikke pluim voor deze firma om de bestelling en levering zo mee op te volgen en mij hiervan op de hoogte te houden. Een eerlijke firma waar je mag op rekenen Een echte aanrader!"
Bruyninckx Gerrit


"Via Whatsapp op een zondag vragen gesteld en onmiddelijk antwoord ! Pakket na 2 dagen thuis geleverd in België. Top service ! ????????"
Jan H


"De hulp bij het zoeken naar een zaagketting met het juiste aantal schakels was professioneel en vriendelijk. Geweldige service die je niet vindt in een bouwmarkt ! Nogmaals dank !"
Arie Mons


"Geweldig goede vriendelijke en betrouwbare service. Chapeau."
Harrie Beckers