Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Zeer te spreken over de service voor de volgende klus gaan we zeker weer als eerste kijken op de site voor bijvoorbeeld onderdelen of wat het mag zijn!! Vriendelijke mensen."
Andreas


"Onderdelen zijn in mijn boomzaag geplaatst en werkt perfect! Dikke pluim voor deze firma om de bestelling en levering zo mee op te volgen en mij hiervan op de hoogte te houden. Een eerlijke firma waar je mag op rekenen Een echte aanrader!"
Bruyninckx Gerrit


"Uitstekend! Heel vlot! Goed artikel! Als de Sint weer in het land is dan zal ik meerdere artikelen van deze webshop op mijn verlanglijstje zetten."
Danny Varkenskopf


"Super Service. Super Qualität und super Preis. Schnelle Lieferung. Danke für den super Service immer wieder werde ich bestellen."
Markus Der Gladbacher


"200% tevreden over de geboden hulp en snelle reacties op mijn vragen. De firma Hubo leverde een bosmaaier die totaal onbruikbaar was vanaf de eerste dag. Hulp of garantie NUL om een oplossing te bieden. Dankzij uw hulp bij het zoeken en leveren van de juiste carburator probleem volledig van de baan. In één woord TOPFIRMA. Hartelijk dank!"
Dries Raymond


"Mijn waardering is heel goed voor het af levering van onderdelen"
Jan De Borst