Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Thanks for the good and rapid service. Geo Switzerland"
Geo


"Vandaag geholpen door Dome. Man man wat een goede service heb ik gehad van deze meneer. Alles uit gezocht voor mijn oude komatzu kettingzaag. Heel veel dank daarvoor tot de volgende keer...echt dit is een top dienst verlener!"
Dick


"Een nieuwe afvalzak voor onze Skil bladblazer besteld,echter bij ontvangst bleek dit niet de juiste te zijn. Bleek het verkeerde typenummer te zijn,welke niet correspondeerde met de bestelorder. Na contact met de verkoper, konden we deze kostenloos retourneren,waarna het juiste artikel werd opgestuurd. Keurig opgelost. Verkoper reageert snel op e-mail. Perfecte service."
Dorst


"Eindelijk een bedrijf die weet waar hij over praat,en een goed advies geeft dus geen eurojager!!!!.Ik zal hem dan ook aanbevelen aan iedereen."
J.m Van De Giesen


"Had een vraag om 18:45 uur, op vrijdag avond (21 okt '22). Meteen een review geplaatst! Kreeg meteen antwoord en een antwoord waar ik iets mee kon! Niet normaal, dat had ik nog nooit meegemaakt! Top service! ps. Deze review is 100% gemeend en echt! Lawrence Quaedvlieg (Tuinman) 'De Heeren van de Tuin' Muiden"
Lawrence Quaedvlieg


"Prima geholpen. Ik had een beetje mijn bedenkingen over deze webshop omdat ik geen reviews kon vinden, buiten hun eigen website. Creditcard betaling haalde mij over de streep. Ze zijn kundig, weten waar ze over praten en reageren snel. Had contact via WhatsApp wat razendsnel ging. Producten zijn voorzien van een QR-code om als het nodig is een product nogmaals makkelijk te bestellen. Toch handig!"
Michiel