Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Dit is een ouderwets goed bedrijf met een ouderwets goede service-medewerker. Toen het toegestuurde onderdeel het verkeerde bleek te zijn (lag aan mij) heeft de medewerker stad en land afgezocht en het voor me gevonden. Niets dan lof. Rik Verbeek"
Rik Verbeek


"Ondanks het ontbreken van en niet door kunnen geven van de nodige gegevens en vooral door het geduld en inzet van Dome Giuliano is mijn onderdeel van de kettingzaag op tijd bezorgd. Dome verdiend loonsverhoging ????????"
Hans V. Deventer


"

Beste D Giuliano,

Dit product is goed aan gekomen en het is precies dezelfde als de oude past dus ook?.
Groeten Cor

"
Cor


"zeer goede service. Ik had 2 dingen besteld waarvan er maar 1 op voorraad was !dezelfde avond al 1 reactie met 1 voorstel voor de bestelling. doe er dan maar 1 i.p.v. 2 die al betaald waren de volgende dag was het geld al terug gestord op mijn rekening.En het artikel 1 dag later bezorgd.de kwaliteit was beter dan wat er op had gezeten.bedankt voor de goede service."
Jan Hutten


"Perfect geregeld ,binnen de afgesproken datum was de bestelling op de plek."
Jm Houben.


"Het mes aanzetblok van mijn Atika LFH 2800 hakselaar was versleten. Besteld bij jullie webshop en na 2 dagen ontvangen. Netjes verpakt, en belangrijker nog: precies het goede onderdeel. Hakselaar werkt weer zoals vanouds. Dus hier spreekt een tevreden klant."
Henk Henderson