Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Prima, telefonische info. Binnen 24 uur bezorgd. Factuur zoals het hoort. Allemaal niks mis mee. Zoals het moet zijn. Dank je wel."
Rox Menses


"Prima geholpen. Ik had een beetje mijn bedenkingen over deze webshop omdat ik geen reviews kon vinden, buiten hun eigen website. Creditcard betaling haalde mij over de streep. Ze zijn kundig, weten waar ze over praten en reageren snel. Had contact via WhatsApp wat razendsnel ging. Producten zijn voorzien van een QR-code om als het nodig is een product nogmaals makkelijk te bestellen. Toch handig!"
Michiel


"First Class service and goods. Thank You."
Brian Walton


"Dank voor correcte en snelle levering. Nette prijs en geen extra kosten"
H De Wit


"Fantastisch geholpen met onderdelen voor een WorX robotmaaier. Na reparatie hield de maaier er helaas om andere reden mee op (er ging nog meer kapot) Nog niet gebruikte onderdelen retour gezonden en deze zijn dezelfde dag nog gecrediteerd. Ik ga hier zeker terugkomen mocht ik in de toekomst tuinmachine onderdelen nodig hebben."
Henk


"Uitstekend! Heel vlot! Goed artikel! Als de Sint weer in het land is dan zal ik meerdere artikelen van deze webshop op mijn verlanglijstje zetten."
Danny Varkenskopf