Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Beste Domé
Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service.
Met vriendelijke groet,
Ruud"
Ruud


"Ik was op zoek naar een draadspoel voor mijn gras trimmer. Via whatsapp perfect en snel geholpen! Als de spoel niet in de webshop staat echt de moeite om even na te vragen. Erg goede service"
Koen


"Onderdeel besteld op vrijdag (vanuit Belgie) zaterdagmiddag geleverd. Vlotter kan niet denk ik. Onderdeel past perfect. (Hakselaar 2200 axt van 1998!!.) Bedankt en nooit twijfelen om bij deze mensen te kopen . TOP!"
Steemans


"Kwam er niet uit op de site en heb toen gebeld. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, maar ik had mijn adres verkeerd ingegeven. Ik werd er over gebeld en de volgende dag was het alsnog in de bus. Zeer goede service."
Arjan Van Der Spek


"Top website. Directe hulp na je vraag en direct hulp bij de zoektocht naar je onderdeel of accessoire. Zeer tevreden klant !!!!!!!!!!!!"
Fabienne Lagauw


"Een nieuwe afvalzak voor onze Skil bladblazer besteld,echter bij ontvangst bleek dit niet de juiste te zijn. Bleek het verkeerde typenummer te zijn,welke niet correspondeerde met de bestelorder. Na contact met de verkoper, konden we deze kostenloos retourneren,waarna het juiste artikel werd opgestuurd. Keurig opgelost. Verkoper reageert snel op e-mail. Perfecte service."
Dorst