Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Ondanks het ontbreken van en niet door kunnen geven van de nodige gegevens en vooral door het geduld en inzet van Dome Giuliano is mijn onderdeel van de kettingzaag op tijd bezorgd. Dome verdiend loonsverhoging ????????"
Hans V. Deventer


"Uitgesproken goede service die je niet vaak tegen komt. Vriendelijke en snelle afwikkeling. Een zaak waar je graag terug komt en een webwinkel om te onthouden."
Dick De Weert


"Very usefull, precise and professional advices, quick delivery (in france)... Perfect, thanks !"
Xavier Beaudet


"beste helemaal top en snelle levering gras spoel voor grastrimmer F35 past ok!!! en mensen von stihl Belgien hebben gezegd niet meer te vinden! dank u wel dus Nederland top en zeer snelle levering"
Gùnther Sùsz


"Nog niets besteld en nu al tevreden, super snelle reacties en om ook voor een rellatief laag bedrag moeite te willen doen. Top Domé"
Peter


"Een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf. Onderdeel kapot gekomen van mijn Einhell gras trimmer. Deze mensen hebben echt alles nagezocht om het kapotte onderdeel te vinden. Hebben meerdere malen een appje gestuurd met de maten van het onderdeel wat ik stuk heb. Super service. Aan rader."
J. Muurman