Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Geweldige ervaring. Ik heb een bestelling geplaatst, maar werd kort daarop telefonisch benaderd. Ik bleek een verkeerd onderdeel te hebben besteld voor mijn grastrimmer. Direct geweldig opgelost en het juiste onderdeel een dag later ontvangen. Superservice dus!!"
Cindy Kaaijk


"Bedankt voor de snelle service."
Puck


"Het ging allemal vrij vlot. Ik vind de website bijna te precies. De hele tijd onnodige items. Ik denk dat de site voor pc en laptop is ontworpen. Op de telefoon is het dan te onoverzichtelijk. Het werkt wel allemaal goed. Het belangrijkste is dat mijn reservemes er was. Daar heeft de winkeleigenaar goed naar gezocht. Fijn dat ik het ook kon afhalen."
Jupio


"Very helpful and polite. Replies to emails very quickly. A++"
Beverley Wilde


"21.12.2022 besteld 31.12.2022 aan gekomen snel levering product komt overeen met de de oude en de eerste ervaring is prima"
Bjorn


"200% tevreden over de geboden hulp en snelle reacties op mijn vragen. De firma Hubo leverde een bosmaaier die totaal onbruikbaar was vanaf de eerste dag. Hulp of garantie NUL om een oplossing te bieden. Dankzij uw hulp bij het zoeken en leveren van de juiste carburator probleem volledig van de baan. In één woord TOPFIRMA. Hartelijk dank!"
Dries Raymond