Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Na een telefoontje, omdat er een verkeerd artikel geleverd was, de volgende dag de juiste bestelling gekregen. Snelle top service."
Anita


"Ik was op zoek naar een draadspoel voor mijn gras trimmer. Via whatsapp perfect en snel geholpen! Als de spoel niet in de webshop staat echt de moeite om even na te vragen. Erg goede service"
Koen


"Via Whatsapp op een zondag vragen gesteld en onmiddelijk antwoord ! Pakket na 2 dagen thuis geleverd in België. Top service ! ????????"
Jan H


"Thanks for the good and rapid service. Geo Switzerland"
Geo


"Super webshop! Ondanks enkele misverstanden, telkens een super vriendelijke oplossing gekregen. Geen eindeloos gemail ofzo.. Telkens kort op de bal gespeeld. Zeeer tevreden met deze service!! Een tevreden klant!!"
Sven Boeckxstaens


"Ik zocht een onderdeel van een grasswtrimmer. Ik heb al vaker zulke onderdelen versleten en mij werd bij de ""vakhandel"" steeds verteld dat "Tja, die dingen zijn gemaakt om te verslijten, reparatie is niet kostenefficient" Maar omdat ik deze strimmer zo fijn vind heb ik ditmaal zelf gezocht en ik kwam uit eindelijk bij gras-maaier-bladen-enzo terecht. Binnen een week (zelfs veel sneller dan beloofd) was het onderdeel er, inclusief advies en de dagen later pas bestelde mesjes werden keurig meegeleverd - geweldig!!! De strimmer werkt weer prima en ik ben reuze blij!"
Martin