Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf. Onderdeel kapot gekomen van mijn Einhell gras trimmer. Deze mensen hebben echt alles nagezocht om het kapotte onderdeel te vinden. Hebben meerdere malen een appje gestuurd met de maten van het onderdeel wat ik stuk heb. Super service. Aan rader."
J. Muurman


"Mijn ervaring is zeer positief! Zeer vlotte- en goede service en in tegenstelling met andere bedrijven, is men hier wel begaan met de klant. Mijn bestelling werd, voor verzending, ruim overlopen zodat ik zeker het juiste artikel had en ik geen extra kosten (terug zenden) zou hebben. Top????"
Sven Strybosch


"snelle bezorging, alleen jammer dat je wacht op post.nl en dat het pakketje door de brievenbus past. Beetje jammer."
Jan Orie


"Wat klein onderdelen kapot aan m,n strimmertje, bestelling gedaan en 100% in orde! goede communicatie, snelle nette levering en 100% feedback en service, ook voor kleine relatief goedkope onderdelen, super tevreden en een aanrader. Een voorbeeld voor velen."
Hans Van Der Linden


"Gisteren een kettingspanner besteld, vanmiddag reeds geleverd bij mij thuis in Belgiƫ, wat een service! Ook een zeer duidelijk overzicht op de website, goede en snelle communicatie, een voorbeeld voor andere online shops! Mvg, Danny"
Lathouwers Danny


"Had verkeerde spullen besteld en kon dat toen nog veranderen na 1 dag omdat het niet op voorraad was ben er zeer blij mee"
Eddy