Verkoop Hotline 036-7851687

Gebruik de zoek wizard om de onderdelen voor uw machine te vinden

Tuinmachines

Powertool machines

Bij twijfel of vragen stuur een foto via whatsapp: +31638008879
Kunt u het onderdeel niet vinden, klik dan hier om te lezen hoe wij vrijblijvend voor u het juiste onderdeel gaan zoeken.
Let er op dat sommige populaire machine modellen meerdere varianten kunnen hebben, controleer dan ook altijd de model sticker op het juiste model/artikel nummer.

Een letter of cijfer meer of minder in het model nummer kan betekenen dat de machine geheel andere onderdelen gebruikt.


Machines van hetzelfde merk wil dus nooit zeggen dat het ook hetzelfde onderdeel is.
Feedback van onze klanten
"Hi I have just received the wheels for my mower thanks for the great service"
Martyn


"Uitstekend! Heel vlot! Goed artikel! Als de Sint weer in het land is dan zal ik meerdere artikelen van deze webshop op mijn verlanglijstje zetten."
Danny Varkenskopf


"Zeer tevreden met de correcte en vlotte levering!"
Simon De Smeth


"Zeer snelle en gerichte service.. Als het momenteel niet in het aanbod ligt, gewoon effe Appen en binnen de kortste keer kan het ook via deze webshop besteld worden. Zeer correct geprijsde artikelen. Een zeer tevreden klant !!"
Nico Vanhaeren


"Helaas was de eerste zending niet juist geleverd maar dit is perfect gecorrigeerd door het bedrijf. Ik kreeg netjes een retour brief en na een paar dagen werd het juiste onderdeel thuis afgegeven. Ik ben erg tevreden over de service die geleverd is."
Cm Groot


"Nog nooit meegemaakt!!!Mijn correspondent Domé haalde werkelijk alles uit de kast om mij behulpzaam te zijn en mijn bestelling tot een goed einde te brengen! Super service!"
Mark Didier